Funcția de adjunct al șefului IPJ Botoșani, scoasă la concurs

Inspectoratul de politie judeteanInspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs postul de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Botoșani, după ce interimatul lui Eduard Ilașcu s-a încheiat.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la concurs sunt așteptați candidați care lucrează în sistem și să fie ofițeri de poliție. Înscrierile se fac până pe 23 aprilie.

like facebookConcursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, Bucureşti, la data de 17.05.2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs, se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *