Și-au unit destinele în Anul Centenar! Un polițist de frontieră de la Stânca s-a căsătorit cu o polițistă de frontieră de la Costești (Moldova)

casatorie politist de frontiera , stiri , botosani, MAROSAC VLADEveniment cu totul și cu totul inedit, joi după-amiază, la Botoșani. Un polițist de frontieră de la Stânca (Ștefănești- Botoșani) s-a căsătorit cu o polițistă de frontieră de la Costești (Republica Moldova).

Agent principal de poliție Vlad Marosac din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca și-a unit destinele cu Mihaela Habasescu, subofițer superior al unității control al frontierei al Sectorului Poliţiei de Frontieră Costești.

Căsătoria a avut loc la exact doi de când cei doi s-au cunoscut. Starea civilă s-a desfășurat la Primăria Botoșani, iar mirii, dar și invitații, colegi ai celor doi, au venit în uniformele specifice celor două unități.

like facebook, stiri, botosaniMihaela, născută în satul Corlățeni, raionul Rîșcani, are 24 de ani și activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, în funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este absolventă a Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni.

Vlad este absolvent al unui colegiu economic din orașul Botoșani.

 

One thought on “Și-au unit destinele în Anul Centenar! Un polițist de frontieră de la Stânca s-a căsătorit cu o polițistă de frontieră de la Costești (Moldova)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *