Polițist acuzat de purtare abuzivă! Ar fi lovit cu bastonul două persoane

bataie, politist, stiri, baston, botosaniProcurorii Parchetulului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a unui agent de poliție din Botoșani cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de purtare abuzivă.

Potrivit anchetatorilor, pe 28 aprilie 2017, în calitate de agent de poliţie, Z. A.  a intervenit pentru aplanarea unui scandal la domiciliu, împrejurare în care, în afara procedurii regulamentare, a agresat cu bastonul din dotare persoana care a provocat scandalul, numitul C.D., provocându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 6-8 zile îngrijiri medicale.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, pe 24 iunie 2017, fiind solicitat să intervină, în calitate de agent de poliţie, la un alt scandal la domiciliu, același polițist, în afara procedurii regulamentare, a agresat cu bastonul din dotare persoana care a provocat scandalul, numitul P.N., provocându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 40-50 zile îngrijiri medicale.

One thought on “Polițist acuzat de purtare abuzivă! Ar fi lovit cu bastonul două persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *