Mai multe străzi din municipiul Botoșani au intrat în modernizare. Vezi care sunt!

lucrari strazi 1Mai multe străzi din municipiul Botoșani vor fi reabilitate în acest an. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, un șantier este deschis la această dată în zona Asociației 4 Botoșani, respectiv cvartalul cuprins între Bulevardul ”Mihai Eminescu”, strada Ștefan Luchian, strada Armoniei și Stadionul municipal.

Aici nu s-a mai intervenit de peste 25 de ani, din spusele cetățenilor, și într-adevăr sunt alei și trotuare foarte degradate. Am început lucrările dinspre Bulevar și le vom termina între blocurile denumite generic ”72 de apartamente”, a declarat Murariu.

like facebook, stiri, botosaniȘi pe strada Petru Rareș se lucrează, respectiv pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Rareș și Bulevardul ”Mihai Eminescu” până în dreptul unității militare.

Vom freza, vom turna un strat de asfalt și vom repara trotuarele. O altă lucrare importantă este strada Octav Băncilă, tronsonul cuprins între Pietonalul Unirii și strada Octav Onicescu. Este o zonă intens circulată, au apărut multe plombe în timp și nu mai putem pune petic peste petic. Vom freza asfaltul vechi și vom turna un strat de asfalt nou, vom repara trotuarele și vom amenaja locurile de parcare”, a menționat viceprimarul.

Și strada Teatruluiva fi reabilitată în totalitate, însă după ce societatea Nova Apaserv va finaliza lucrarea în zonă.

Am lucrat pe multe străzi împietruite: Aleea Ludovic Dauș, Drumul Tătarilor, Gheorghe Hatnaș, Strada Sălciilor, strada Crinilor, Tulbureni, strada Pajiștei, strada Dumitru Furtună, dar și pe strada Anastasie Bașotă. Foarte multe străzi împietruite au fost reprofilate și aduse la o calitate corespunzătoare. Vorbim de străzi împietruite care sunt la Primăria Botoșani, pentru că mai există străzi împietruite care sunt predate la Nova apaserv”, a adăugat Murariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *