Angajatul unei benzinării, bătut măr de doi tineri de etnie romă

politie si jandarmi in centrul vechi 1Angajatul unei benzinării din Centrul Vechi a fost bătut măr joi, la primele ore ale dimineții, de doi bărbați de etnie romă, unul dintre aceștia fiind minor. Bărbatul de 50 de ani se afla la serviciu în momentul când cei doi indivizi au intrat în incinta stației peco și au început să facă scandal.

like facebook, stiri, botosaniDeranjați că angajatul le-a cerut să se comporte civilizat, cei doi au tăbărât pe el și au început să-l ia la bătaie cu pumnii și picioarele, după care au fugit. Angajații stației au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de polițiști și un altul de jandarmi.

Bărbatul a ajuns la spital

.

 

 

 

loading...

4 Comentarii

 1. CIORILES spune:

  Cioroii au ajuns vulturi? Au speriat ciricliul omului ? EU ii bateam pina -i lua salvarea si-i ducea la morga. I HATE CIORILES. WAKE UP ANTONESCU & DESTROY CIORILES.

  Răspunde
 2. EUROPA spune:

  acestia sunt si ei cetateni ai Romaniei.Muncesc si ei din greu, vai de ei.Sunt 90% onesti. Sunt cantareti si ne reprezinta cu brio in strainatate.Cunosc si ei tehnici din strabuni ca VEXAM, MARADONA ,SMEN .Ma mandresc ca traiesc printre ei. Ei se numesc rromi.Daca as putea i-as lua pe toti la mine acasa.

  Răspunde
 3. corect spune:

  daca era un tigan batut, azi erau toti tiganii la usa romanului. dar asta este, tiganii se cam alinta….pana cand???

  Răspunde
 4. Alex spune:

  90% analfabeți, hoți, vânzători de droguri, cămătari, mincinoși, pești. ……Nu mai pierd timpul sa mai fac caracterizare la groapa de gunoi din Botoșani (Centru și Parcul Tineretului )Europa să ai iei pe toți acasă, te ajutăm noi oamenii care muncesc și plătesc taxe.

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*