Tânărul de 18 ani din Botoșani care a bătut un bătrân în Brașov, acuzat de tentativă de omor

barbat batut, stiri, botosaniProcurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, miercuri dimineaţă, schimbarea încadrării juridice a faptei reţinute în sarcina botoșăneanului de 18 ani care, alături de un alt tânăr de 23 de ani, a bătut un bătrân, în noaptea de 30 spre 31 martie, în pasajul Rainbow din municipiul Braşov, din „lovire sau alte violenţe” în „tentativă la omor”.

Botoșăneanul Adrian Ceplinsche se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie.

like facebook, stiri, botosaniInculpaţii Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin l-au agresat pe Dumitru Neculai, prevăzând posibilitatea suprimării vieţii acestuia, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o”, a transmis presei Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi procuror şef secţie urmărire penală.

Citește știrea inițială: VIDEO Șocant! Un botoșănean, reținut după ce a bătut cu cruzime un bărbat

Dosarul penal a fost înregistrat iniţial la Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, iar miercuri a fost declinat şi înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citeste mai mult: adevarul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *