Soția unui primar din Botoșani își dezvoltă afacerile pe bani europeni. Primește peste 900.000 de lei pentru extinderea unei fabrici

fabrica termopane, stiri, botosaniSoția unui primar din Botoșani beneficiază de o finanțare europeană pentru dezvoltarea liniei de producție a fabricii pe care o deține. Este vorba de Elena Hrimiuc, soția primarului orașului Darabani, Liviu Hrimiuc, care a obținut fonduri europene pentru achiziția de echipamente performante în domeniul realizării tâmplăriei PVC.

Elena Hrimiuc este administratorul societății comerciale Alcarom Mixt Import Export SRL Darabani, la care, de altfel, și primarul darabaniului este acționar, acesta luând, anul trecut, dividente de peste 20.000 de lei de la această firmă.

like facebook, stiri, botosaniAlcarom Mixt Import Export SRL va implementa un proiect de peste 920.000 de lei, prin care va cumpăra un utilaj automat de debitat profile PVC dublu cap, un utilaj automat de lipit profile 4 capete, un utilaj automat de debitat profil bagheta, un sistem de masurare computerizat, un utilaj automat de debavurat avand comanda numerica, un utilaj automat de frezat găuri drenaj, un utilaj automat de frezat gauri uși, un utilaj automat de frezat montant PVC, o unitate automată de înșurubat armatură, o masă de montat feronerie, un utilaj de debitat armatură, un utilaj manual de pantografiat, dar și un compresor aer pe șurub.

Proiectul urmează să fie implementat în următorii trei ani.

Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, P.I. 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *