Scandal la UPU potolit cu jandarmii. Scandalagiul, amendat cu 2500 lei

jandarmi scandal upu bun12200 de lei reprezintă valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmi în perioada 6 – 09 aprilie, cu ocazia misiunilor prilejuite de sărbătorile pascale ortodoxe.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru săvârşirea unor fapte de încălcare a legislaţiei privind normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Consumul de băuturi alcoolice a fost unul din factorii favorizanţi ai tulburării ordinii şi liniştii publice, adresării de injurii sau apelării nejustificate a numărului unic de urgenţă 112.

like facebookSâmbătă seara, un echipaj de jandarmi a intervenit la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, unde o persoană adresa injurii şi ameninţări personalului medical. Pentru scandalul făcut, dar şi pentru refuzul de legitimare la solicitarea forţelor de ordine, a fost aplicată o amendă de 2500 de lei.

În această perioadă, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au acţionat pentru menţinerea unui climat civilizat de ordine şi siguranţă publică atât prin patrule de jandarmi, cât şi în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J.Botoşani.

 

One thought on “Scandal la UPU potolit cu jandarmii. Scandalagiul, amendat cu 2500 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *