Se răcește vremea! Ce anunță meteorologii în următoarele două săptămâni

copac infloritAdministrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 9-22 aprilie. Potrivit meteorologilor, în Moldova, până în data de 13 aprilie, media valorilor termice diurne va fi de 20…22 de grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă.

like facebook, stiri, botosaniDupă această dată se anticipează o scădere treptată, astfel media regională a maximelor termice, va ajunge la 14…15 grade în jurul datei de 19 aprilie, iar ulterior, la sfârșitul intervalului se va încălzi ușor, la valori de 17…18 grade. Media temperaturilor minime va fi în jur de 6 grade în primele două dimineți, apoi în perioada 11 – 14 aprilie, media acestora va urca la 8…9 grade.

După acest interval, nopțile vor fi mai răcoroase, cu minime termice, ce pot scădea sub 4…6 grade. În prima săptămână de prognoză va predomina o vreme frumoasă, iar ploi pe arii restrânse se vor semnala în jurul datei de 13 aprilie. În a doua săptămână de prognoză, dar mai ales în perioada 16 – 18 aprilie, probabilitatea pentru ploi va fi ridicată.

One thought on “Se răcește vremea! Ce anunță meteorologii în următoarele două săptămâni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *