A dat nas în nas cu Poliţia, a oprit maşina şi s-a făcut că are treabă. Poliţiştii l-au urmărit şi au avut parte de o surpriză

politie rutiera,  controale, stiri, botosaniUn şofer care a dat, duminică, nas în nas cu Poliţia a oprit maşina şi s-a făcut că are treabă. Poliţiştii l-au urmărit şi au avut parte de o surpriză.

Poliţiştii municipiului Dorohoi care se aflau în patrulă pe bulevardul Victoriei din localitate, au observat un conducător auto, care, la vederea echipajului de poliţie, a oprit autoturismul pe partea dreaptă şi a coborât de la volan.

După legitimarea persoanei în cauză, oamenii legii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, acesta nu a putut prezenta o poliţă de asigurare valabilă.

 like facebook, stiri, botosaniTotodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în cuantum de 1.450 de lei pentru consum de alcool la volan, fiind luată şi măsura reţinerii certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare pentru neprezentarea unei poliţe de asigurare valabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *