FOTO Echipa feminină de minivolei a CSS Botoșani calificată la finala pe țară

volei fete cssEchipa feminină de minivolei a Clubului Sportiv Școlar Botoșani, antrenată de profesorul Robert Burduja, s-a calificat la finala pe țară, după ce au reușit să obțină patru victorii din cinci meciuri jucate în semifinala competiției.

like facebook, stiri, botosaniÎn cadrul primei etape, care s-a desfășurat în perioada 28.10 .2017 – 11.03. 2018, fetele de la CSS Botoșani s-au impus categoric în fața echipelor ACS HV Junior Iași, ACS Kinder Suceava, CSS Bacău 1 și CSS Bacău 2.

volei feminin, css botosani, stiri, botosani (1) Urmare a rezultatelor de excepție obținute în prima etapă, acestea s-au calificat în semifinala competiției, care s-a desfășurat la Brăila, în perioada 30.03 – 01.04.2018.

Cu toată că, în această etapă a întâlnit adversare puternice respectiv, CSM LPS Brăila, ACS Sport Brăila, CSM B Bucuresti, CTF Mihai București și CSS Focșani, echipa feminină de minivolei CSS Botoșani a reușit să câștige patru din cele cinci meciuri.

Astfel, munca în echipă, dorința de a învinge și buna pregătire le-au asigurat fetelor noastre calificarea la finala pe țară a competiției, care se va desfășura în perioada 25 – 29 aprilie .

De asemenea, şi băieţii de la minivolei CSS Botosani au participat la turneul semifinal de la Baia Mare, reuşind să se califice la turneul final care va avea loc in perioada 25.04-29.04.2018, locul turneului final va fi stabilit pe 10.04.2018.
Iată rezultatele obţinute de băieţi: Baia Mare-Css Botosani 2-3; Viitorul Cluj-Css Botosani 0-3; LAPI Dej-Css Botosani 3-1.

One thought on “FOTO Echipa feminină de minivolei a CSS Botoșani calificată la finala pe țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *