Amendă usturătoare pentru un bărbat prins în timp ce vindea țigări de contrabandă

tigari sacosaPoliţiştii botoşăneni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în piaţa centrală un bărbat de 33 de ani, care deţinea în vederea comercializării cantitatea de 360 de ţigarete, de provenineţă Ucraina şi Elveţia, pentru care nu deţinea documente legale.

like facebook, stiri, botosaniBărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, cantitatea de ţigarete fiind confiscată.

La aceeşi dată, a fost depistată pe strada Griviţa o femeie de 47 de ani, care deţinea în vederea comercializării cantitatea de 1.140 de ţigarete de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, pentru care nu avea documente legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

One thought on “Amendă usturătoare pentru un bărbat prins în timp ce vindea țigări de contrabandă

  1. Nu-i adevarat.La Botosani,nu se vind tigari de contrabanda,decit cei vechi si care cotizeaza zilnic la cine trebuie.Uitati-va pe camere la Piata Mare.Cine vine sa ia tainul,cum este imbracat,la ce ora si zona in care vine NASUL.Cum apare un strain,numaram…tigaretele.Rusinea Lumii!Si Politia da Comunicat de presa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *