FOTO! Audi A6 semnalat furat din Anglia, depistat în Botoșani

audi furat politie frontiera 1Polițiștii de frontieră botoșăneni au depistat și reținut un autoturism marca Audi A6, în valoare de peste 70.000 lei, declarat ca fiind furat din Marea Britanie în luna martie 2018.

like facebook, stiri, botosaniPolițiștii de frontieră botoșăneni, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Botoșani, au declanșat în cursul săptămânii trecute o acțiune pe linia traficului internațional de autoturisme furate, pe raza municipiului Botoșani. În cadrul acțiunii, polițiștii de frontieră au descoperit, în parcarea unui supermarket, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetățeanul român O.I., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoșani.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența mașinii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, stabilind că autoturismul figurează ca fiind furat din Marea Britanie din 22 martie 2018.

Autoturismul a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră botoșăneni, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

audi furat politie frontiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *