Reţea de apă şi canalizare extinsă. O localitate de la marginea Botoşaniului va beneficia de servicii de apă şi canal

Lucrari apa si canalizare, stiri, botosaniReţeaua de apă şi canalizare dintr-o comună de lângă municipiul Botoşani va fi extinsă, începând din acest an, în baza unui proiect finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Este vorba de localitatea Roşiori din comuna Răchiţi, care va beneficia de servicii de apă şi canalizare, investiţia ridicându-se la 7,17 milioane de lei.

Primăria Răchiţi a lansat o licitaţie publică pentru achiziţia „Serviciilor de proiectare, faza PTH, documentaţii şi avize, asistenţa tehnică din partea proiectantului şi execuţia de lucrări în cadrul proiectului de investiţii Înfiinţare reţea de canalizare şi extindere reţea de apă în satul Roşiori”.

like facebook, stiri, botosaniNecesitatea realizării unui sistem de canalizare a apelor uzate menajere este justificata in principal din faptul ca in localitatea Rosiori, comuna Rachiti, functioneaza un sitem centralizat de alimentare cu apa a comunei, introducerea apei curente in locuinte, in conformitate cu reglementarile actuale, nu este permisa daca nu este asigurata posibilitatea racordarii la o retea publica de apa uzata si statie epurare”, susţine primarul Florin Bulgaru.

Durata contractului este de 30 luni de la constituirea garanţiei de buna execuţie a contractului şi emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *