Buletin de știri… neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniVăzând că partidele au început deja să-și ”măsoare” electoratul pentru alegerile generale, am angajat și eu o firmă de sondare a opiniei publice – CSMS Iași (condusă de unul Chieleanu!) – adică Centrul de Studii și Măsurători Sociale și dă-i la treabă! Miza? Parlamentul României. În premieră vă fac cunoscute rezultatele care au fost pur și simplu uluitoare! Eu – 125%, PSD 35%, PNL 33%, iar 5% dintre cei intervievați nefiind încă hotărâți. Sondajul a fost realizat telefonic, majoritatea subiecților având două sau trei telefoane. De aceea am depășit 100 %!

 

  • Surpriză de proporții pe piața politică din România! Îngrijorați de asaltul nou-înființatelor grupări politice (Pro România, MRÎ, PACT etc.) liberalii și social-democrații pun la cale o nouă alianță gen USL care se va numi Partidul Liberal Muncitoresc. Deviza lor nu va fi nici ”Prin noi înșine!” și nici ”Îndrăznește să ne votezi!”, ci una mult mai mobilizatoare: ”Haideți în PLM!”.

 

  • Sâmbătă seara într-un amplu material, postul Antena 3 a prezentat tehnicile de manipulare pe Internet. Ceea ce a uimit cu desăvârșire auditoriul au fost competența și profesionalismul cu care specialiștii arhicunoscuți ai postului (nu, nu al Paștelui!) au tratat acest subiect atât de sensibil, actual dar și folositor unora. În același context, în următoarele week-end-uri postul amintit se va apleca asupra unui spinos subiect de sezon: curățenia de primăvară! În primul episod vor fi prezentate cele mai eficiente soluții pentru spălarea creierelor mici dar și tehnici de deversare a dejecțiilor în cazul celorlalte creiere.

 

  • Puse la zid, acuzate și repudiate public la unele posturi TV, serviciile secrete au încă o filă neagră la dosar! Conform cercetătorilor britanici sa demonstrat că banalul botox a fost lansat pe piață tocmai de către aceste ”agenturi” care au urmărit îmbunătățirea tehnicilor de camuflaj. Astfel, cu ajutorul mult-doritei (sau hulitei) substanțe, femeile își pot ascunde destul de ușor fața, după buze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *