Trei persoane prinse de polițiști în timp ce vindeau țigări de contrabandă

tigari sacosaVineri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii municipiului Dorohoi şi secţiilor de poliţie rurală nr. 4,5 şi 6 au efectuat pe raza de competenţă o acţiune pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigarete şi a evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu mărfuri alimentare şi nealimentare.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate 3 persoane cu vârste cuprinse între 32 şi 53 de ani, care ofereau spre comercializare cantitatea totală de 1.120 de ţigarete, fără timbru de acciză, pentru care nu deţineau documente legale.

like facebook, stiri, botosaniPoliţiştii au dispus confiscarea cantităţii de ţigarete, fiind întocmite trei dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Totodată, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea unor acte normative, în valoare de peste 18.000 de lei.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *