Jandarmii, alături de cetățeni cu ocazia Floriilor

jandarmiÎn weekend-ul care urmează, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa pentru menținerea unui climat civilizat, cu ocazia sărbătoririi Floriilor ortodoxe şi a Paştelui catolic.

Jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică la procesiunile religioase organizate în municipiile Botoșani, Dorohoi și orașele Darabani și Săveni, luând măsurile necesare pentru siguranța participanților.

like facebook, stiri, botosaniÎn cele două zile ale sfârșitului de săptămână, jandarmii vor executa misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice în mediul urban și rural, împreună cu polițiști sau prin patrule independente, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și intervenția la apelurile făcute prin numărul unic de urgență 112.

De asemenea, efective de jandarmi vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate a meciului de fotbal disputat duminică pe stadionul din comuna Tudora şi la meciul de handbal care se va juca în aceeaşi zi la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă”.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze în cel mai scurt timp producerea unor fapte antisociale, în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, pentru ca intervenţia promptă a forţelor de ordine să aibă efectul scontat prin luarea măsurilor legale care se impun.

2 thoughts on “Jandarmii, alături de cetățeni cu ocazia Floriilor

  1. Jandarmii alaturi de cetateni?! Oare? A nu se confunda cetatenii cu PSD-istii… am vazut langa cine stau jandarmii, din nefericire. Slugi credincioase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *