Cum va fi vremea în weekend

vreme-300x225Sfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local va ploua, în general slab cantitativ. În prima parte a zilei, apoi noaptea, vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant sudic. Maximele termice se vor situa, în general, între 7 și 15 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 2 grade.

Sâmbătă: Cerul va fi mai mult noros și izolat va ploua slab. În prima parte a zilei, local, vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va prezenta intensificări din sud-est, rafalele putând atinge și depăși local viteze de 50..60 km/h, iar pe crestele montane 80..90 km/h. Maximele termice se vor situa, în general, între 7 și 15 grade, iar minimele vor fi cuprinse între 0 și 4 grade.

like facebookDuminică: Vremea se va răci ușor. Cerul va fi mai mult noros și pe arii destul de extinse va ploua. Îndeosebi după-amiaza, local, cantitățile de apă pot fi mai importante. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări din sud-est, mai ales în prima parte a zilei, când rafalele vor putea atinge și depăși local viteze de 40..50 km/h, iar pe crestele montane 60..70 km/h. Maximele termice se vor situa, în general, între 3 și 11 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 2 grade, potrivit Meteo Nord Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *