Două femei, prinse în timp ce vindeau țigări de contrabandă

tigari sacosaPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în Piaţa Centrală din localitate, au depistat, joi, o femeie de 66 de ani, care oferea spre vânzare 80 de pachete de ţigări  de provenienţă duty free şi Republica Moldova, pentru care nu deţinea documente legale.

like facebookLa aceeaşi dată, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat în piaţa agroalimentară din localitate o femeie de 29 de ani, care oferea spre vânzare 32 de pachete de ţigări, fără timbru de acciză şi fără cod de identificare, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

În ambele cazuri, poliţiştii au dispus confiscarea ţigaretelor, fiind întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

2 thoughts on “Două femei, prinse în timp ce vindeau țigări de contrabandă

  1. Extraordinara treaba a facut politia!!! Cred ca sunt 20 de ani de cand „bantuie” prin piata bisnitarii Si cei care vand tigari pe sub mana… Si Ei au prins O FEMEIE de-abia astazi??? Seriosss?? Cred ca era noua Si le facea concurenta celorlaltor „comercianti”ca altfel nu-mi explic de cum s-au „deranjat” domnii politisti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *