Cum va fi vremea în weekend

Ghiocel3Sfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi mai mult noros și local va ninge, în general slab cantitativ. Ziua, pe spații restrânse, vor fi condiții de ceață asociată cu depuneri de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de -2 grade, iar minimele vor coborî până spre -4 grade.

like facebookSâmbătă: Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Local va mai ninge, în general slab cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, din nord ziua și din sud-est noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 3 grade, iar minimele vor coborî până spre -10 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse, vor fi condiții de ceață asociată cu depuneri de chiciură.

Duminică: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu intensificări locale începând din a doua parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 4 grade, iar minimele vor coborî până spre -6 grade. Spre dimineață cerul se va înnora treptat și izolat se vor semnala precipitații mixte ce vor putea favoriza depuneri de polei, potrivit Meteo Nord Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *