Măsuri preventive luate faţă de tânărul de 22 de ani care a ascuns 10.000 de pachete de ţigări în beci

tigari, stiri, botosani, politie frontieraTânărul de 22 de ani care a fost reţinut de poliţiştii de frontieră din Botoşani după ce a ascuns 10.000 de pachete de ţigări în beci se va afla, timp de 60 de zile, sub control judiciar.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani au dispus instituirea măsurii controlului judiciar faţă de Costel C. sub acuzaţia de contrabandă.

Pe 20 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, cu sprijinul colegilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unor persoane despre care deţineau informaţii că aveau preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

like facebookÎn urma activităţilor specifice de poliţie judiciară, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au stabilit că cetăţeanul român Costel C., în vârstă de 22 ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, deţine în beciul locuinţei mai multe colete cu ţigarete de contrabandă. Acesta era cunoscut că desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi vânzare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obţinând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare.

tigari beci politie frontieraAstfel, în data de 20 martie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani cu sprijinul colegilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Darabani au efectuat trei percheziţii la mai multe locaţii de pe raza judeţului Botoşani.

În urma percheziţiilor a fost descoperită şi reţinută cantitatea totală de 213.200 ţigarete diferite mărci, de provenienţă R. Moldova şi Duty Free.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *