Veste bună și pentru botoșăneni: o nouă cursă de pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinație!

Botoșănenii ar putea beneficia de o nouă cursă, care va fi operată de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava de către operatorul privat Wizz AIR. Este vorba de o cursă care va lega aerian Suceava de Madrid.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că „Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”.

Acesta spune că Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi pentru sezonul de iarnă 2018-2019.

like facebook, suceava, news, stiri Astfel, în perioada 28.10.2018 – 30.03.2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava. Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în august 2016, inițial cu 4 zboruri pe săptămână. În sezonul de iarnă actual (30 octombrie 2017 – 24 martie 2018), Wizz Air operează 5 curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și Duminică. Odată cu noul program de vară, în perioada 25.03.2018-27.10.2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019. Așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta Aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”, a spus Flutur.

Șeful administrației județene este în prezent în Bruxellles cu ocazia evenimentelor EDEN 2017, și susține că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri.

„Am avut deja discuții cu conducerea TAROM și voi avea și alte întâlniri. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a adugat Flutur.

One thought on “Veste bună și pentru botoșăneni: o nouă cursă de pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *