FOTO Accident mortal! O femeie a fost lovită de o mașină. Femeia se certa pe marginea drumului cu iubitul ei

accident mortal, stiri, botosani, hlipiceni
Foto: Facebook

O femeie în vârstă de 46 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Hlipiceni.

Se pare că femeia se certa pe marginea drumului cu iubitul ei, iar la un moment dat a vrut să traverseze strada în fugă, neasigurându-se.

like facebook, stiri, botosaniEa a ajuns în fața unei autoutilitare VW, care era condusă de Mihai Tiliuță, de 57 de ani, din satul Doina- comuna Răuseni, care nu a mai putut evita impactul.

La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță, însă acesta nu a mai putut face nimic pentru salvarea femeii.

Iubitul acesteia, care avea asupra sa un cuțit, a fost preluat de polițiști și dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgență Mavromati.

One thought on “FOTO Accident mortal! O femeie a fost lovită de o mașină. Femeia se certa pe marginea drumului cu iubitul ei

  1. as avea o rugaminte d-na Dobre. ne puteti spune din sursele oficiale , care a fost suma totala alocata pentru vaca de lapte pentru anul 2016 ,respectiv 2017 si totodata efectivul eligibil aferent anilor amintiti. asta, pt a face cunoscut cit mai multor fermieri care au acces la informatie . best custom essay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *