Doi tineri, dintre care unul minor, ridicaţi de poliţişti şi duşi după gratii. Cei doi au tâlhărit nişte bătrâni

talhar in catuse arestat bogdan george iacobDoi tineri, dintre care unul minor, au fost ridicaţi, marţi, de poliţiştii botoşăneni şi au fost duşi după gratii. Cei doi primiseră pedepse de câte doi ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie calificată, iar pe numele lor existau mandate de executare a pedepsei emise de Judecătoria Botoşani.

Fapta s-a întâmplat în noaptea de 21 spre 22 martie 2017, când cei doi tineri au intrat peste doi bătrâni din oraşul Flămânzi. Pe bărbatul, de 90 de ani, l-au agresat, iar apoi au scotocit prin casă plecând cu 1.900 de lei. A doua zi bătrâni au solicitat sprijinul cadrelor medicale şi al poliţiştilor.

like facebookBărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme la membrele superioare şi la faţă, iar între timp poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei doi şi să îi reţină.

La momentul săvârşirii faptei, George Ionuţ Bădăluţă avea 16 ani, iar partenerul său de tâlhărie, Constantin Necula, avea 19 ani.

Primul, care este încă minor, a fost internat într-un centru de detenţie, iar al doilea a fost dus în Penitenciarul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *