Avea 10.000 de pachete de ţigări în maşină, iar când i-a ieşit Poliţia în faţă a luat-o la fugă

politia rutiera- razie seara - botosaniUn tânăr care avea 10.000 de pachete de ţigări în maşină a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor care au vrut să îl oprească..

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au dispus luni, măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Pe 15 martie, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Tudora, nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale poliţiştilor, continuându-şi deplasarea spre judeţul Suceava.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, bărbatul abandonând autoturismul după aproximativ 7 km.

Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 10.000 de pachete de ţigări de provenienţă duty free, pentru care  bărbatul nu deţinea documente legale.

like facebook, stiri, botosaniEl este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de aproximativ 117.000 de lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *