Botoșăneni prinși branșați ilegal la rețeaua de apă și canalizare, deși lucrarea nu este finalizată

catalin fetcu cornel iurac elsacoMai mulți botoșăneni care locuiesc în zona Cătămărăști s-au branșat ilegal la rețeaua de apă și canalizare, înainte ca lucrarea să fie finalizată. Potrivit reprezentanților societății Elsaco, firmă care execută lucrările în zonă în cadrul proiectului privind extinderea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Botoșani, neregulile au fost constatate la sfârșitul săptămânii trecute.

like facebookCornel Iurac, reprezentantul firmei Elsaco, susține că în acest caz a anunțat societatea Nova Apaserv, dar și Poliția Locală.

În zona Cătămărăști rețeaua nu este finalizată și într-o anumită zonă refulează. Am mers și am vidanjat zona, dar nu este OK. Oamenii deja s-au conectat ilegal la canalizare, cu acordul lor de acasă. Căminul este făcut la limita de proprietate, iar el din curte deversează. Vom încerca să identificăm în zonă toate aceste proprietăți care sunt conectate și ulterior vom acționa”, a declarat Cornel Iurac.

Reprezentanții societății Nova Apaserv spun că astfel de situații au mai fost depistate în Tulbureni, dar și în alte zone ale municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *