Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal în cazul meciului FC Botoșani- Dinamo

stadionul municipal, zapada, botosani, stiri, fc botosaniMeciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe Stadionul Municipal din Botoşani a fost amânat din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal.

Potrivit LPF, partida din etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal va fi reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior.

like facebook, stiri, botosaniAvând în vedere, ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play-out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior’‘, se menționează în comunicatul LPF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *