Fete de Top: Evelina Burceag, studenta la arhitectură căreia îi place să afle povestea clădirilor vechi

evelina burceag, stiri, botosani, fete de topSunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniEvelina Burceag are 21 de ani, este din municipiul Botoșani şi studiează la Facultatea de Arhitectură. Lucrează deja ca desenator tehnic, având deja o colaborare cu mai multe firme de arhitectură din Botoșani. Se consideră o fire empatică, sociabilă, ambițioasa. Este familistă convinsă, iubesc animalele si copiii. Obiective imediate: imi propun sa calatoresc cat mai des.

Arhitectura a fost una dintre pasiunile mele atunci cand eram mica. Astazi nu mai este doar o pasiune. Am decis sa-mi devina profesie. Consider că este una dintre meseriile care imbina mai multe domenii pentru a alcatui un „tot”. Un arhitect trebuie sa stie pe langa materiile clasice (desen, geometrie, fizica) si istorie pentru a cunoaste stilurile ornamentale; muzica pentru a putea asigura acustica unui teatru, filozofia pentru a se apara de speculatiile josnice. Imi plac cladirile vechi, sa le studiez, sa le fotografiez, sa le aflu povestea. Desi multe cladiri ale orasului nostru nu sunt reabilitate, acestea au o frumusete aparte!”, susține Evelina.

evelina burceag, stiri, botosani, fete de topNume:  Evelina Burceag
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 21 ani
Înălţime: 1,53 m
Greutate: 45 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: șaten

Moto: „Constructiile se razbuna la fel ca femeile. Nu atunci cand le ataci, ci atunci cand le neglijezi”.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *