Compania Elsaco Electronic Botoşani, premiată în competiția Green Business Index

elsaco, stiri, botosaniEforturile depuse în ultimii ani de a minimiza amprenta asupra mediului înconjurător din punct de vedere ecologic au fost confirmate prin clasarea companiei pe locul II, la categoria Impact asupra mediului, în competiția Green Business Index.

Green Business Index (GBI) este un proiect multianual al Asociației Green Revolution, inițiat în 2010, având ca obiectiv evaluarea independentă și îmbunătățirea performanțelor de mediu ale companiilor din România.

Utilizând gratuit platforma Green Business Index, peste 450 de companii din România au putut să își evalueze în 2017 performanțele în managementul și protejarea mediului înconjurător, să își măsoare amprenta de carbon și gradul de adaptare a afacerilor lor la cerințele economiei circulare, totul raportat la standarde internaționale.

like facebook, stiri, botosaniÎn cadrul categoriei “Impact asupra Mediului” s-au analizat eforturile concrete depuse de companii pentru protecția mediului, în sensul cunoașterii și monitorizării emisiilor, reducerii poluării și protejării receptorilor sensibili, inclusiv a resurselor de biodiversitate.

Performanța noastră în afaceri este strâns legată de performanța în domeniul protejării mediului și creșterii eficienței energetice. Avem implementat la nivel de companie un sistem de management de mediu pe care îl utilizăm ca instrument generator de performanță și care ne permite o mai bună gestionare a riscurilor. De asemenea, în activitatea noastră acordăm o atenție deosebită monitorizării emisiilor atmosferice, contaminării solului și suntem convinși că printr-o activitate <<verde>> business-ul nostru devine mai competitiv”, a declarat Viorel Iliuță, Director General al Elsaco Electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *