Cum va fi vremea în weekend

vremea la BotosaniSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi mai mult noros și izolat va ploua slab. Local vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări după-amiaza și în prima parte a nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 14 grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor cădea precipitații, mai întâi sub formă de ploaie și lapoviță, apoi predominant sub formă de ninsoare. Local, cantitățile de apă vor fi importante. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic, cu intensificări locale după-amiaza și noaptea, viscolind zăpada. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 6 grade, iar minimele vor coborî până spre -7 grade.

Duminică: Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse, mai ales ziua și în prima parte a nopții, va continua să ningă. Cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va prezenta intensificări din nord-vest, viscolind zăpada, rafalele putând atinge și depăși local viteze de 40..45 km/h. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de -5 grade, iar minimele vor coborî până spre -9 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *