FOTO Botoșăneanca Roxana Vașniuc, ținută de 2.000 de euro la cununia surorii ei

FOTO: Wowbiz
FOTO: Wowbiz

Frumoasa botoșăneancă Roxana Vasniuc a facut senzatie in week-end, la Botosani, la cununia civila a surorii ei, la care a purtat o tinuta de aproximativ 2.000 de euro.

Sora Roxanei Vașniuc s-a casatorit civil in weekend, la Botosani. Blondina a facut senzatie cu o tinuta spectaculoasa in valoare de aproximativ 2.000 de euro.

like facebook, stiri, botosaniRoxana Vașniuc a purtat o rochie foarte sexy, al carui pret se invarte in jurul sumei de 1.000 de euro, tinuta care i-a pus in evidenta silueta de invidiat. Pantofii, si ei cu un pret piperat, 700 de euro, si bijuterii – 100 de euro, i-au facut completat tinuta. Vedeta a fost in centrul atentiei la eveniment, asa cum era de asteptat si mai toata lumea a felicitat-o pentru familia frumoasa pe care o are. La cununie, Roxana a fost insotita si de iubitul ei, dar si de micuta lor, Rose-Marie.

Roxana Vasniuc, vedeta ce a facut furori la eveniment cu tinuta de aproape 2.000 de euro, i-a facut un cadou fabulos surorii ei: buchetul de trandafiri criogenati, accesorizat cu brose, al carui pret este de 900 de lei. Buchetul este o amintire pe viata, caci trandafirii inghetati, criogenati, vor arata atat de bine si naturali timp de 25 de ani!

Sursa: WOWbiz.ro

-vasniuc

2 thoughts on “FOTO Botoșăneanca Roxana Vașniuc, ținută de 2.000 de euro la cununia surorii ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *