Fc Botoșani vrea toate punctele în meciul cu Dinamo. Enache: Terenul e încă o problemă, pentru că vremea nu ne ajută

stiri, fc botosani, costel enacheFC Botoșani va juca sâmbătă, 17 martie, cu Dinamo București. Partida va avea loc de la ora 20.45. Antrenorul echipei botoșănene, Costel Enache, se așteaptă ca elevii săi să facă un meci echilibrat, mai ales că FC Botoșani vine după un „meci bun  și un rezultat minunat în Cupa României”.

like facebook, stiri, botosani„E un meci pe care îl aşteptăm. Sperăm ca şi vream să fie OK. E un meci care e interesant pentru suporterii noştri, pentru oamenii care sunt alături de club, dar la fel de important este şi pentru noi. Ne putem face o adversitate, o motivaţie în play-out în jocurile cu Dinamo. Am fost într-o luptă permanentă cu ei şi vrem să menţinem această luptă până la final. Noi venim după un meci bun şi un rezultat minunat în Cupa României. Terenul e încă o problemă, pentru că vremea nu ne ajută, dar sperăm ca până la ora jocului lucrurile să se îmbunătăţească şi să avem parte de un spectacol frumos”, a spus Enache.

Antrenorul a precizat că punctele sunt foarte importante pentru FC Botoșani.

„[…]sper să fim capabili să le adjudecăm. Nu putem cu Dinamo să jucăm doar pe atac. Eu văd un meci echilibrat şi cred că e bine de gestionat foarte atent în compartimentul defensiv, pentru că adversarul are o calitate ofensivă bună. Armele pe care le avem la îndemână trebuie să le folosim pentru ofensivă”, a spus Enache.

FC Botoșani a obținut, marți seară, o performanță unică în istoria clubului, calificându-se, în premieră, în semifinalele Cupei României. Formația lui Costel Enache a învins cu scorul de 3-2, după două reprize de prelungiri, pe CSM Poli Iași și reușește să se califice, alături de CS Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaș și Hermanstad Sibiu, în penultima fază a competiției.

 

One thought on “Fc Botoșani vrea toate punctele în meciul cu Dinamo. Enache: Terenul e încă o problemă, pentru că vremea nu ne ajută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *