Fostul lider al PSD, Andrei Dolineaschi, a cunoscut-o pe actuala iubită a lui Dragnea. Cum o descrie fostul deputat botoșănean!

Liviu Dragnea si Irina Tanase, stiri, botosani, PSDCine este iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase, tânăra care a fost prezentă la Congresul Extraordinar al PSD, a fost remarcată, în urma unei acțiuni de voluntariat, pe când era studentă. Descrisă ca fiind „isteață și descurcăreață”, Irina Alexandra Tănase a fost angajată în Ministerul Dezvoltării când la conducerea instituției se afla Liviu Dragnea.

Irina Alexandra Tănase are 25 de ani și este iubita lui Liviu Dragnea. Tânăra din București a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Irina Tănase a lucrat în cadrul firmei Asesoft International, deținută de Sebastian Ghiță, pe când era studentă Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. În 2013, a fost remarcată în urma unei acțiuni de voluntariat și a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza congresul PSD din 20 aprilie.

like facebook, stiri, botosaniAm văzut-o că era foarte isteață și descurcăreață și i-am propus să vină să lucreze la partid. Îmi aduc aminte că a dat o mână de ajutor la congresul din 2013 și atunci am remarcat-o mai mult pentru că știe să se descurce”, a declarat, pentru Libertatea, Andrei Dolineaschi, fost secretar general PSD.

Social-democratul spune că Irina Tănase s-a implicat ca voluntar în mai multe proiecte desfășurate de PSD.

O domnișoară foarte isteață și descurcăreață, vorbitoare a cel puțin trei limbi străine. Știu că am verificat-o. Știe spaniolă, engleză, franceză (…) N-a fost angajată la partid. Era un fel de colaborator al meu ca să vadă dacă îi place”, a explicat Dolineaschi.

În octombrie 2013, Irina Tănase a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit decralației de interese de la acea dată.

S-a cunoscut cu domnul Dragnea, venind la partid destul de des. Cu siguranță așa a fost, domnul Dragnea i-a propus dacă nu vrea să lucreze pentru domnia sa”, a spus Andrei Dolineaschi.

În perioada ianuarie-iunie 2015, a fost secretar în cadrul aceleiași instituții, iar în 2016 a fost provocată în funcția de consilier. În declarația de avere din 2016, Irina Tănase a menționat doar venitul anual de 24.122, obținut din salariul de la Ministerul Dezvoltării și a declarat că nu deține autoturisme și apartamente.

sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *