Părăsită de mama naturală, trimisă la prostituţie de părinţii adoptivi. Drama cumplită a unei tinere de 21 de ani

fata-adoptataacces-directAbandonată la naștere, a ajuns în grija unor părinți care ar fi trimis-o la prostituție, la doar 14 ani. E acuzația tulburătoarea a unei tinere din județul Botoșani care, până la cei 21 de ani ai săi, a fost la un pas să-și ia viața de nenumărate ori, din disperarea de a scăpa din infernul de acasă.

Acum tânăra, însărcinată în 4 luni, speră că mama care a născut-o și a abandonat-o într-un spital îi va auzi ruga și o va salva de viața de calvar, măcar acum, în al 12-lea ceas, potrivit „Acces Direct„.

„Părinții adoptivi m-au trimis la prostituție de la 14 ani. Nu-i pot numi părinţi! Copilăria mea în familia Pleșcă a fost una zbuciumată, tristă, neliniștită. Nu am avut parte de fericire”, a spus Amanda la „Acces Direct„.

like facebook, stiri, botosaniPână la cei 21 de ani ai săi, Amanda povestește că a trăit cele mai cumplite orori pe care un om putea să le trăiască pe acest pământ! A fost abandonată de mama naturală, în spital, ca mai apoi să fie luată într-o familie adoptivă. Pentru ea, la familia adoptivă era ca în Rai, însă, la scurt timp totul s-a transformat într-un iad, acuză tânăra.

„Eram în camera mea. Invăţam la matematică pentru teză. A venit și mi-a zis să nu mai învăţ pentru că el vrea să profite de mine. Mirosea a băutură de la el”, a spus Amanda.

Panicată și traumatizată de ceea ce susține că i-a făcut tatăl ei, Amanda spune că s-a dus într-un suflet la mama adoptivă să îi ceară ajutorul, dar avea să primească o altă lovitură cutremurătoare.

„I-am povestit și a zis că nu e adevărat, ea nu crede asta și nu vrea să și imagineze. Am mers la poliție, am spus totul, dar nu s-a rezolvat nimic, din cauză că mama are frate în poliție și fratele în poliție a negat totul. Și că eu am vrut să mă culc cu acea persoană, cu acel tată”, a mai spus Amanda.

Se pare că, de la 14 ani, Amanda ar fi fost folosită ca să aducă bani în casă. Culmea, chiar de cei care ar fi trebuit să muncească pentru a o crește frumos.

„Banii pe care îi câștig: 15-20-30 de lei îi dau părinților pentru țigări, pentru mâncare în casă. Mama este fericită că îi aduc un pachet de țigări și că mă culc pe un pachet de țigări „, a mai spus aceasta.

Amanda a mărturisit, cu sufletul la gură, că şi acum tatăl adoptiv ar fi încercat să o abuzeze. Tatăl nu ar fi ținut cont nici că e fata pe care trebuia să o crească, dar nici că este însărcinată.

„A tras de mine, am avut hemoragie internă. Nu știu dacă copilul mai e sănătos acum. Am vrut să mă omor. Dacă mă iubea ca pe un copil, mă purta în şcoală cum trebuie, nu prin banii de prostituție. Am avut și ajutor social, dintre care mi-au luat banii „, a mai spus Amanda.

După tot ce susține că a îndurat, tânăra cu ochi albastrii ca marea speră că o va salva mama care a adus-o pe lumea asta. Pentru Amanda, cea care i-a dat viață este ultima speranță de a avea o viață mai liniștită departe de abuzuri și prostituție.

„Vreau să-mi cunosc mama biologică, vreau de la 14 ani să o cunosc, toți îmi spun și îmi ascund că e moartă. Din câte am aflat am și o soră. Asta nu e viată să profite tatăl de tine. Să nu-mi știu mama care m-a născut.  Vreau măcar s-o cunosc. Vreau să am și eu o viaţă fericită”, a mai spus Amanda.

În emisiune a intervenit şi mama adoptivă a Amandei, care spune că nu este adevărat ceea ce spune Amanda, şi că bărbatul cu care este însărcinată este cel care se foloseşte de ea.

„Nu este adevărat, ea minte. Bărbatul cu care este însărcinată se foloseşte de ea.  Este un caz foarte grav. În urmă cu trei săptămâni a venit bătută, fără haine”, a spus mama adoptivă a Amandei.

Sursa: SpyNews

 

 

 

 

2 thoughts on “Părăsită de mama naturală, trimisă la prostituţie de părinţii adoptivi. Drama cumplită a unei tinere de 21 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *