1.500 de metri pătrați din spațiile Uvertura Mall, închiriate unei puternice firme din România

casa rusu, stiri, botosani, uvertura mallO puternică firmă românească a semnat un contract pentru închirierea a nu mai puțin de 1.500 de metri pătrați de spațiu comercial în incinta Uvertura Mall din Botoșani.

Este vorba de compania Rus Savitar din Timiș, cea care deține două fabrici de mobilă care produc sub brandul Casa Rusu, care are afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro.

Societatea timișoreană a închiriat spațiile de la subsolul mall-ului din Botoșani, unde a funcționat, până în 2013, o piață agro-alimentară.

De altfel, Rus Savitar a început deja lucrările de amenajare a spațiului, intenția firmei fiind de a deschide magazinul în luna aprilie.

like facebook, stiri, botosaniÎnființată în Timișoara în 1994, compania Rus Savitar este cel mai mare producător de mobilă din România, fabricile sale fiind dotate cu cele mai moderne linii de fabricație din Europa de Sud-Est. Acționarii companiei sunt soții Dorica și Iordache Rusu (care dețin fiecare 40% din acțiuni) și fiii Cristian și Raimond Rusu (10% din acțiuni fiecare).

Potrivit bilanțului oficial al firmei, depus la Fionanțele Publice, în 2016, Rus Avitar a avut 660 de angajați și o cifră de afaceri de peste 128 de milioane de lei.

subsol uvertura mall, stiri, botosani, casa rusu
Rus Savitar a început deja lucrările de amenajare a spațiului din Uvertura mall

One thought on “1.500 de metri pătrați din spațiile Uvertura Mall, închiriate unei puternice firme din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *