Au început înscrierile pentru acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului Consiliului Județean

sediu, consiliul judetean, stiri, cj, botosaniConsiliului Judeţean anunță acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi nonprofit de interes judeţean, pe anul 2018.

Pot solicita acordarea de finanţare nerambursabilă persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial, asociaţii sau fundaţii constituite conform legii, sau culte religioase recunoscute conform legii.

like facebook, stiri, botosaniFinanţările nerambursabile se acordă pe bază de proiecte, în domeniile cultură, educaţie, culte şi sport. Suma totală aprobată pentru anul 2018 este 550.000 lei (200.000 lei – domeniile cultură, educație și culte, 350.000 lei – domeniul sport).

Programul anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2018 şi Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile,  se pot descărca de pe site-ul instituţiei (www.cjbotosani.ro).

Termenul limită de depunere a proiectelor este 30.03.2018, ora 14.00, la Registratura Consiliului Judeţean Botoşani, Piaţa Revoluţieinr. 1-3, parter; selecția și evaluarea proiectelor în intervalul 2-19.04.2018 și comunicarea rezultatelor finale pe 20.04.2018.

Criteriul de acordare a finanţării este punctajul total al proiectului. Desemnarea proiectelor câştigătoare se va face în ordinea descrescătoare a punctajelor, în limita bugetului aprobat.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *