Fete de Top: Roxana Prăjan, artista care pictează și care a făcut carieră în lumea muzicii populare

roxana prajan, stiri, botosani, fete de topSunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniRoxana Prăjan are 23 de ani, este din municipiul Botoșani şi este interpretă de muzică populară. A studiat pictura în cadrul Liceului de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani, participând la numeroase concursuri și olimpiade de specialitate la care a obâinut premii importante la nivel national. S-a înscris, apoi, la Școala populară de Artă, la secția” Canto Popular ” la clasa profesoarei Alina Huțu. Acum, muzica este pe primul loc în viața sa, însă îi place să picteze, dar și să călătorească și să meargă la cinema

roxana prajan, stiri, botosani, fete de top3În prezent sunt solistă de muzică populară și ușoară. Fac parte din Formația Ecou Botoșani, formație înființată cu mult timp în urmă, din care eu fac parte de cinci ani, fiind prezentă anual la numeroase petreceri și evenimente atât în țară, cât și peste hotare. Îmbrac cu mândrie costumul popular moldovenesc oriunde merg să cânt. Am crescut și am copilărit în satul Ringhilesti-Deal, aproape de malul Prutului. Aici locuiesc părintii mei și de aici mi s-a indus dragul de tradiții, obiceiuri și cântec. Mă mai mândresc cu faptul că coordonez atelierul de pictura „Micul Picasso ” în cadrul Asociatiei culturale Arlechin Botoșani și Săveni, unde încerc să induc și copiilor pasiunea mea”, susține Roxana.

Nume:  Roxana Prăjan
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 23 ani
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 57 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: șaten închis

Moto:  „Ceea ce ești se va vedea în ceea ce faci!”

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

One thought on “Fete de Top: Roxana Prăjan, artista care pictează și care a făcut carieră în lumea muzicii populare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *