Un bărbat care a făcut scandal într-un bar din municipiul Botoşani şi a înjunghiat un client, pedepsit de judecători

agresor, stiri, jandarmi, arestat, botosaniUn bărbat care a făcut scandal într-un bar din municipiul Botoşani şi a înjunghiat un client cu un briceag a fost pedepsit de judecători. Agresorul, care este recidivist, a primit, joi, o pedeapsă de nouă ani și două luni de închisoare pentru tentativă de omor. Sentința a fost dată de Curtea de Apel Suceava și este definitivă.

Scandalul a avut loc, vara trecută, într-un bar de pe strada Gării, atunci când Marian Scarlat, de 31 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să facă scandal. La un moment dat, acesta a avut un conflict cu Constantin Macovei şi a scos un briceag înjunghiindu-l de mai multe ori pe acesta. Expertizele medicale au concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în pericol şi a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

like facebookMarian Scarlat mai avea două condamnări anterioare pentru fapte grave de violență, iar asta i-a determinat pe magistrații Curții de Apel Suceava să îi aplice acestuia un spor de păedeapsă.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*