Un bărbat care a făcut scandal într-un bar din municipiul Botoşani şi a înjunghiat un client, pedepsit de judecători

agresor, stiri, jandarmi, arestat, botosaniUn bărbat care a făcut scandal într-un bar din municipiul Botoşani şi a înjunghiat un client cu un briceag a fost pedepsit de judecători. Agresorul, care este recidivist, a primit, joi, o pedeapsă de nouă ani și două luni de închisoare pentru tentativă de omor. Sentința a fost dată de Curtea de Apel Suceava și este definitivă.

Scandalul a avut loc, vara trecută, într-un bar de pe strada Gării, atunci când Marian Scarlat, de 31 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să facă scandal. La un moment dat, acesta a avut un conflict cu Constantin Macovei şi a scos un briceag înjunghiindu-l de mai multe ori pe acesta. Expertizele medicale au concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în pericol şi a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

like facebookMarian Scarlat mai avea două condamnări anterioare pentru fapte grave de violență, iar asta i-a determinat pe magistrații Curții de Apel Suceava să îi aplice acestuia un spor de păedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *