Cornel Șfaițer, despre meciul cu Poli Iași: Sperăm să ne susţină toţi botoşănenii, să avem în tribune mulţi oameni care ne vor duce spre victorie

stiri, botosani, stiri din botosani, cornel sfaiterPreședintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, se așteaptă la o susținere foarte mare din partea suporterilor botoșăneni la meciul dintre FC Botoșani și Poli Iași, de marți, de la ora 17.30.

Este o competiţie frumoasă Cupa României. Este prima dată când suntem într-o fază superioară a acestei competiţiei. Este un obiectiv clar să mergem mai departe. Întâlnim un adversar foarte bun, Poli Iaşi, o echipă cu un moral excelent, mai ales în faţa noastră. Din păcate, nu am reuşit nimic în acest sezon. Sperăm să avem o tresărire de orgoliu, să facem un joc bun şi să mergem în faza următoare a Cupei României. Pornim de la egal la egal cu Poli Iaşi. Eu zic că, cu multă determinare şi dacă vom fi agresivi, dacă vom da totul pe teren, putem merge în faza superioară, chiar dacă Poli Iaşţi are un moral bun, prin prestaţia de la CFR. Vor veni cu gânduri îndrăzneţe”, a spus Șfaițer.

like facebook, stiri, botosaniȘfaițer a declarat că Flavius Stoican este un antrenor destul de determinat.

Ar fi extraordinar să reuşim să ajungem în finală, dar important este să ne gândim la meciul de mâine seară. Sperăm să ne susţină toţi botoşănenii, să avem în tribune mulţi oameni care ne vor duce spre victorie, să fie cel de-al 12-lea jucător, că avem mare nevoie în momentul acesta, după care în meciul cu Dinamo să vină cât mai mulţi spectatori. Dacă vom reuşi să trecem mâine seară. Nu mi-aş dori să mergem în prelungiri. Mi-aş dori să obţinem victoria în 90 de minute”, a declarat Șfaițer.

FC Botoșani va juca marți după amiază, de la ora 17.30, pe teren propriu, împotriva formației Poli Iași, în sferturile Cupei României.

One thought on “Cornel Șfaițer, despre meciul cu Poli Iași: Sperăm să ne susţină toţi botoşănenii, să avem în tribune mulţi oameni care ne vor duce spre victorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *