Spectacolul de teatru „Te iubesc, dar nu pe tine” vine la Botoșani. Actori foarte cunoscuți, pe scena Casei Sindicatelor

teatru, casa sindicatelor, stiri, botosaniSpectacolul de teatru „Te iubesc, dar nu pe tine”, în distribuția căruia sunt mai mulți actori români foarte cunocuți, va fi pus în scenă la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani.

Piesa se va juca sâmbăta viitoare, 24 martie, de la ora 18.00.

Din distribuție fac parte actorii Leonid Doni (politistul Robi din serialul “Las Fierbinți“), Alina Chivulescu (Bella din serialul “La bloc“), Anca Dinicu (Gina Felea din serialul “Băieți de oraș“), Andreas Petrescu (autorul succesului “Mă mut la mama!“).

like facebook, stiri, botosaniPret bilet unui bilet este: 50  lei.

Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea „B”, etajul II, camera 15.

Povestea spectacolului este următoarea: Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegație. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *