Membrii Comisiei de sistematizare rutieră iau în calcul noi reguli de circulație pe strada Marchian

limitatoare viteza botosani1Membrii Comisiei de sistematizare rutieră iau în calcul noi reguli de circulație și la intersecția străzilor Maxim Gorki cu Marchian. În ședința care a avut loc săptămâna aceasta, membrii comisiei au discutat și despre instituirea obligativității virajului la dreapta de la ieşirea de pe strada Maxim Gorki, în strada Marchian.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, și la intrarea în curtea Spitalului Județean vom discuta dacă va fi o interdicție de a vira la stânga, pe strada Marchian de la Cuza Vodă, astfel încât conducătorii auto să fie obligați să meargă până la sensul giratoriu, să ocolească sensul giratoriu și să intre pe viraj dreapta la spital”, a declarat Cosmin Andrei.

Aceste două propuneri sunt încă în discuții și au ca scop fluidizarea traficului rutier, după ce au fost montate limitatoarele de viteză în zona Spitalului Județean.

Comisia de sistematizare rutieră a instituit obligativitatea virajului la dreapta, la ieșirea din curtea Spitalului Mavromati, pentru toți conducătorii auto. Această măsură va intra în vigoare în cel mai scurt timp.

4 thoughts on “Membrii Comisiei de sistematizare rutieră iau în calcul noi reguli de circulație pe strada Marchian

  1. Strada Marchian are cate doua benzi pe sens. Eliberati prima banda de masini parcate si sanctionati pe cei care le blocheaza. Nu e mai simplu? Pentru unii circulatia pe mai mult de o banda pe sens inca nu a fost descoperita….

    1. Ai dreptate. Asa ar trebui, nu stiu de ce se complica atat cand solutia este evidenta: sa se circule si pe banda 1 pe sensul dinspre Sindicate spre bulevard.

  2. Si montati acele separatoare de sens la o distanta mai mare de trecere!Cind frinezi,esti deja pezebra!In toatatara este asa,la noi,ca la nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *