Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, apoi noaptea. Pe spatii restranse va ploua, in general slab cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat din sector predominant vestic. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 12 grade, iar minimele vor cobori pana spre 0 grade. Noaptea, izolat, vor fi conditii de producere a cetii.

like facebook, stiri, botosaniSambata (10 martie): Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat si local va ploua, in general slab cantitativ. Pe spatii restranse, dimineata si noaptea, vor fi conditii de producere a cetii. Vantul se va orienta dinspre sud-est si va sufla slab pana la moderat. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 10 grade, iar minimele vor cobori pana spre 2 grade.

Duminica (11 martie): Cerul va fi mai mult noros si local va ploua, in general slab cantitativ. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse, vor fi conditii de producere a cetii. Vantul va sufla slab si moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 13 grade, iar minimele vor cobori pana spre 2 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *