A ucis cu cruzime două femei și a rănit grav o a treia persoană. Criminalul a primit, joi, o pedeapsă grea

transat crima, stiri, botosani, politiaUn tânăr din Botoșani, care, vara trecută, a ucis cu cruzime două femei și a rănit grav o a treia, și-a primit, joi, pedeapsa din partea judecătorilor Tribunalului Botoșani. Miki Lupu, de doar 25 de ani, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Pedeapsa nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Tânărul a ucis două femei, una chiar de ziua sa de naştere. Totul a început la jumătatea lunii iulie când Miki Lupu s-a dus la Alba Iulia şi a ochit o casă pentru o spargere. A dat peste o bătrână, de 80 de ani, şi a lovit-o cu brutalitate. Apoi s-a năpustit peste fiul acesteia pe care l-a lăsat inconştient şi l-a închis în casă.

like facebookA doua zi s-a întors la Botoşani unde a vrut să comită un nou furt, în comuna Coţuşca. A intrat în casa Floricăi Dutcă, de 74 de ani, însă a fost surprins de aceasta moment în care a înjunghiat-o. Tânărul a fost găsit a doua zi de autorităţi după ce a fost scotocită toată comuna.

El era recidivist, având în cazier și o faptă de viol.

lupu miki, stiri, botosaniÎn luna octombrie a anului trecut, Miki Lupu a încercat să se spânzure în baia camerei în care este închis în Penitenciarul Botoșani.

Un gardian l-a suprins în momentul în care încerca să își pună capăt zilelor, la ora 4.00 dimineața. Miki Lupu a fost salvat și dus la infirmeria unităţii de detenţie, iar de acolo transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Acesta avea urme la gât de la ștreangul cu care încercase să se spânzure. După ce a fost stabilizat, el a fost retrimis în spatele gratiilor.

 

One thought on “A ucis cu cruzime două femei și a rănit grav o a treia persoană. Criminalul a primit, joi, o pedeapsă grea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *