O instituție publică din Botoșani nu are director economic

Directia de Sanatate Publica - DSP BotosaniO importantă instituție publică din Botoșani a rămas fără director economic, după ce acesta a preluat funcția de director executiv. Este vorba de Direcția de Sănătate Publică Botoșani, care în acest moment nu are numită o persoană pe postul de director economic, după ce Teodor Ferariu a fost numit de ministrul Sănătății la conducerea instituției. Acesta a declarat că s-a solicitat la Ministerul Sănătății numirea unui director economic prin ordin, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

like facebookDin ianuarie, există ordinul ministrului prin care am preluat în totalitate atribuțiile, nemaifiind director economic. Încă nu a fost numit nimeni pe acest post. Am tot insistat la minister să-mi dea un director economic, să-mi dea cu ordin. Atribuțiile directorului economic au fost delegate unui consilier superior din cadrul Compartimentului buget, dar e doar o delegare făcută de directorul din Botoșani, nu cu ordin de ministru”, a spus Ferariu.

Întrebat dacă va candida pentru postul de director executiv al DSP atunci când acesta va fi scos la concurs, Teodor Ferariu a spus că nu-și dorește acest lucru.

2 thoughts on “O instituție publică din Botoșani nu are director economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *