Lansare de carte la Muzeul Județean

muzeul judetean- botosaniVineri, 9 martie, de la ora 16:00, la Muzeul Județean Botoșani, va fi prezent unul din artizanii acestui nou val unionist: George Simion.

Președlike facebookintele asociației „Acțiunea 2012” va lansa în municipiul Botoșani cartea „Blocați în labirint” (Editura Timpul, 2017), o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi, pe parcursul a 26 de ani.

Scrisă de un om implicat și devotat cu adevărat unei cauze, care e convins că singura cale a cetățenilor moldoveni de a fi parte a Uniunii Europene este Unirea Republicii Moldova cu România, cartea lui George Simion explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care doresc să o înțeleagă. În paginile cărții se perindă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est.

Demontând această amăgire, pas cu pas, cu argumente solide, date, exemple, autorul demonstrează că statul Republica Moldova nu poate exista, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale. Vă invităm la o discuție despre un stat în care orice ilegalitate este posibilă. Fiecare carte va conține autograful autorului, iar toate donațiile vor fi direcționate către „Acțiunea 2012” pentru sprijinirea noului proiect de țară – Reunificarea Romaniei cu Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *