Fete de Top: Andreea Dragomir, studenta la medicină dentară care refuză să practice meseria în străinătate

andreea dragomir, fete de top, stiri, botosani2Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniAndreea Dragomir are 23 de ani, este din municipiul Botoșani şi este studentă în anul IV la medicină dentară la Universitatea Carol Davila Bucureşti. Se consideră o fire plăcută, prietenoasă, care a luptat mereu pentru ce şi-a dorit. Vrea să facă medicină de performanţă în România.

„Mi-am dorit mereu mai mult de la mine şi în continuare simt că pot evolua atât profesional, cât şi personal. Romania este tara mea si consider ca se pot face lucruri frumoase si aici. Nu imi fac un scop din a profesa in strainatate”, susţine Andreea.

andreea dragomir, fete de top, stiri, botosani2

Principalul său obiectiv este termine specializarea de ortodonţie în domeniul stomatologic şi să aibă o carieră de succes în domeniu.

Nume:  Andreea Dragomir
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 23 ani
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 55 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: brunet

Moto: Ai grija de vorbele tale pentru ca ele se vor transformă în fapte

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

One thought on “Fete de Top: Andreea Dragomir, studenta la medicină dentară care refuză să practice meseria în străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *