FOTO Trei locuințe, răscolite de mascați. Vezi ce au căutat!

perchezii politie frontiera 1Poliţiştii de frontieră botoşăneni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au efectuat percheziţii domiciliare la trei adrese de pe raza localităţii Dorohoi, la persoane care au preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

 like facebook, stiri, botosaniÎn data de 6 martie , poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unor persoane care aveau preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

În urma documentării activităţilor infracţionale, în perioada ianuarie – februarie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Dorohoi, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au stabilit că cetăţenii români Cătălin P., Constantin H., Pelin şi Florica F., cu vârste cuprinse între 17 şi 60 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani, desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi vânzare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obţinând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare.

În data de 06 martie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în baza mandatelor emise de către procurorul de caz, au fost desfășurate trei percheziţii la domiciliile celor patru persoane.

În urma percheziţiilor a fost descoperită şi reţinută cantitatea totală de 26.920 ţigarete diferite mărci, de provenienţă R.Ucraina, R. Moldova, Rusia şi Duty Free, în valoare totală de 12.670 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

perchezii politie frontiera

 

One thought on “FOTO Trei locuințe, răscolite de mascați. Vezi ce au căutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *