Președintele Consiliului Județean: La Nova Apaserv trebuie să aibă loc o evaluare a organigramei și să se umble la numărul de directori

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a făcut un nou apel la administratorii societății Nova Apaserv să nu mai țină în activitate pensionarii și să echilibreze organigrama. Bugetul și organigrama de la operatorul de apă urmează să fie supuse spre aprobare în ședința de Consiliu Județean din luna martie.

like facebook, stiri, botosaniAm cerut să aibă loc pensionările, pentru că au fost tot felul de specialiști care stăteau peste pragul pensionării, să echilibreze organigrama în sensul de a angaja la partea de execuție mai mulți oameni la direct productivi, față de cei indirect productivi. Trebuie să aibă loc o evaluare a organigramei și să se umble la numărul de directori, pentru că dacă ar fi fost o societate comercială privată, structurile erau cu totul altele”, a spus Macaleți.

Șeful CJ susține că în cazul în care organigrama nu va suporta modificările cerute, nu va fi acceptată spre aprobare.

Dacă nu vin cu o organigramă așa cum ar fi logic să se întâmple în ceea ce privește structura de personal, o vom refuza”, a adăugat Macaleți.

 

 

3 thoughts on “Președintele Consiliului Județean: La Nova Apaserv trebuie să aibă loc o evaluare a organigramei și să se umble la numărul de directori

  1. DOMNULE MACALET,la NOVA APA SERV conduce fam.lu”TANASA (mama,sora si cumnatul) .Verificati va rog si va veti convinge,neoficial vorbeste lumea .Respect d le Macalet.

  2. Domnule presedinte, interventia dumitale ne sperie pe noi, beneficiarii.In primul rand, la acelasi numar de angajati trebuie sa dispara mai multi de la TESA+ directori si dupa aceea sa se angajeze muncitori. In al doilea rand, sunt probleme mult mai grave: din punct de vedere financiar, societatea se afla pe marginea prapastiei, daca nu chiar a intrat in colaps( i se taie curentul electric pentru ca are datorii la EON, va pierde procesul si urmeaza sa restituie unei societati comerciale aproape 600.000 euro, exista un dezechilibru puternic al organigramei, oamenii sunt nemultumiti datorita politicii salariale s.a.)
    Aceste probleme trebuie analizate de catre Consiliul judetean, nu asa…. pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *