Fete de Top: Luiza Ciuclea, poliţista de frontieră care a cucerit România

luiza ciuclea, stiri, botosani, fete de topSunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniLuiza Ciuclea are 27 de ani, este din municipiul Dorohoi şi este poliţistă de frontieră. Îşi face cu pasiune meseria, efectuând misiuni cot la cot cu colegii săi. Luptă acum să intre în corpul ofițerilor de la Poliția de Frontieră. A cucerit România după ce fotografiile sale a fost incluse într-un calendar al Poliţiei de Frontieră. A studiat timp de cinci ani igiena şi estetica corpului uman reuşind să obţină şi o diplomă de stilist.

luiza ciuclea, stiri, botosani, fete de topNume: Luiza Ciuclea
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 26 ani
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 65 kg
Culoarea ochilor: negri
Culoarea părului: brunet

Moto: Ai grijă sa obții ce îți dorești în viață sau vei fi nevoit să te mulțumești cu ce primești .

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

2 thoughts on “Fete de Top: Luiza Ciuclea, poliţista de frontieră care a cucerit România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *