Fete de Top: Analisa Ciurciun, modelul care speră să urce pe cea înaltă treaptă a podiumurilor

analisa ciurciun, fete de top, stiri, botosani 8Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniAnalisa Ciurciun are 19 de ani, este din orașul Săveni şi este încă elevă. Este unul dintre cele mai de succes modele pe care România le are la această oră. A avut şi mai are contracte cu importante agenții de modelling din România. La 16 ani a obținut un contract în China, iar apoi Turcia. Acum a semnat un contract pentru trei luni cu o agenție italiană, visul său fiind să participe la Milano Fashion Week. În scurta sa carieră a urcat pe podiumuri alături de cei mai importanți creatori de modă, nelipsind de la evenimentele majore din acest domeniu. Acum, visează să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului, însă are ca obiectiv să fie admisă în acest an la facultate.

Se consideră o femeie sinceră atât cu ea însăși, cât și cu ceilalți.

„Societatea de azi ne prezintă doar șabloane la care trebuie să ne raportăm, prin care ne trăim viața. Eu vreau să cred că sunt diferită, că sunt Un EU, sinceră cu mine, dar și cu ceilalți, că îmi cunosc calitățile, dar și defectele, ca sunt un om puternic ce ascunde un suflet sensibil de femeie”, susține Analisa.

analisa ciurciun, fete de top, stiri, botosani 8Nume: Analisa Ciurciun
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 19 ani
Înăltime: 1,77 m
Greutate: 55 kg
Culoarea ochilor: albaștri
Culoarea părului: brunet

Moto: “Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vreau!”

 

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

One thought on “Fete de Top: Analisa Ciurciun, modelul care speră să urce pe cea înaltă treaptă a podiumurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *